ACOIO

ACOIO

logo rm4

Sabies que...

"When you get right down to it, the Safety Lecture is a silly idea. I mean, if the passengers really thought the plane was going to crash, they wouldn't get on it in the first place, let alone learn how to get an adequate oxygen supply on the way down."
Dave Barry

Buscador

AssociatsAgenda

loader
Avís Legal

• En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, L'Associació Catalana d'oceanògrafes i Oceanògrafs (ACOIO) informa que les dades de caràcter personal proporcionades pels usuaris del lloc web a través del correu electrònic, formularis d'informació o subscripció, o els processos de contractació quedaran incorporades a un fitxer per al tractament automatitzat, amb la finalitat de prestar i oferir els nostres productes.
• La informació que rep ACOIO dels diferents serveis és tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat, i incorporada a una base de dades.
• Els usuaris, mitjançant el marcatge de la casella, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part d’ ACOIO per poder gestionar la facturació i gestió de l'enviament, així com per poder fer arribar comunicacions electròniques relatives a la promoció dels serveis o productes oferts a través de la seva pàgina web i / o de terceres que tinguin acords comercials amb ACOIO.
• ACOIO guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats. ACOIO complirà amb aquesta obligació de conformitat amb el que estableix la normativa aplicable.
• En els termes establerts en la Llei de Protecció de Dades de caràcter personal, els membres i/o usuaris de ACOIO poden exercitar en tot moment els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a ACOIO, Av Diagonal, 645 - Facultat de Biologia - Universitat de Barcelona - 08028 Barcelona.

Share/Save/Bookmark